CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 4 April 2011

Pandang kiri kanan

assalamualaikum....buat ape tu??

apa korang rasa bila org mengata korang?
kalau sy.. ok lagi la just buat pekak aje.

tapi ape korang rasa bila org mengata family korang walhal family korang xde buat ape pun kat si pengata?
yg ni sy f*** sesangat!!!!

speacial to si pengata :

  • ko rasa ko tu hebat sangat?
  • ko rasa ko punya family tu diantara family ideal/ contoh ke?
  • ape ko rasa bila org doakan ko dgn laki ko cerai berai mcm ko duk doakan kt org lain tu?
  • ehh anak2 ko tu hebat sgt ke yg ko duk mengata anak org bodoh la ape la?
  • kenapa ko pandang org miskin ni jijik sgt smpai ko blh kata depan muka sdgkan si kaya ko julang?
  • ko fikir semua org suka ko ke?
  • x pyh la hendap family org, buka cerita sana sini kalo ko dgn laki ko pun mcm musuh. ok?
ehh byk lagi la yg aku x puas hati kat ko ni. yg penting aku f*** ko sesangat lah!

dulu bila aku sound, ko kata aku ni rude la, mama abah aku x ajar la..
ehh untuk pengetahuan ko, disebabkan mama abah aku terlebih ajar respect org la aku jd mcm ni.
mcm mana?

aku xleh tgk org yg x respect org lain ni sdgkan org lain respect dia.

aku tahu ko boleh mati kalau sehari x jaja cerita , fitnah , bukak rahsia sulit org. tapi at least kalau ko dah sangap sgt nak jadi mami jarum pum..bwk la cerita yg elok, puji la jgn maki..

kalau ko nak tahu, org sekeliling ko tu pun dah muntah hijau bila tgk muka ko la..
bila ko wat kenduri mereka dtg..
tapi penah ko fkr kenape??
sbb diorang respect..tahu kenape? sbb ko ade nama , xnak nama ko jatuh... tu pun ko blh buat keje bodoh lagi..

ape ko susah anak org tu SPM 8A+ n anak org tu xde A pun?
tu anak ko ke?
kurang anak ko tu yg ptt ko tegur..
depan ko mmg la dia baik.. blakang ko??

 ko tu dah tua , bawak2 la tobat weh..
aku malas la nak sound mcm hari tu...


p/s: kite bako je...!


betul tu Abg Google - Amani

3 comments:

Farhana Jafri said...

org mcm ni mmng xsah klau xjaja cite buruk sal org lain.. bnci dlam hati je klau dy mlampau sgt sbb klau marah sgt pon takut bnde tu jd kat kite balik.. sabar la okay~~ :)

p/s : t buang word verification ea :)

jemput singgah ANASAURUS :)

iluvusomuchlorh said...

uat bodo je . msuk tlinge knan kuar tliinge kiri . da pnt mgata owg lame2 dyam la tu .

:::: Amani :::: said...

mmg tgh buat pun ni sis Farhana :)

tq,nt sy follow n ziarah kamu



i <3 u so much ... dia xpnh penat kowt.haha..