CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 10 March 2011

Perasmian

Assalamualaikum...tok..tok...

<3 ok klu dulu sy biasakan panggilan sbg Kak ___ di blog pertama, skrg di blog baru ni nak ubah selera la sikit kan..hurm,nak panggil ape ye?? : haa mcm ni lah,ikut mood mase tu nak bahasakan ape.ok x??

<3 tahu x knape sy buat blog baru ni?nak tahu?sebabnya..blog lama sy tu nth ape mslh kat bhgian post.sampaikan nak ltk link pun x blh.. :(

<3 kat blog baru ni mgkin la sy buat perubahan sikit. xmo dah smpai "heavy metal" sgt..

<3 tu jelah sy nak ckp...dgn ini sy merasmikan blog baru sy... :D


cepat-cepat nak siapkan blog baru - Amani

  

4 comments:

Lina Adryana said...

cant wait 4 ur new post..cepat2 ea?i likkkkeeeeee!

Lina Adryana said...

Syg,ni nk buat power saving energy untuk blog..kt cni dye adew ajar..klu nk buat..try buka ea?Nie link dye..

http://julisthinuza-blogspot.blogspot.com/2011/02/how-to-make-energy-saving-mode-for.html

summersunshine said...

ka-wa-yi!^^ saya follow siap bookmark lagi.:D

:::: Amani :::: said...

time kasih awak :)
sy follow nt