CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 14 March 2011

Ko dah TUA

assalamualaikum...hik3 ade lagi dan lagi... ;)

tgh dlm mood blog so fokus blog la walaupun assgnment x siap lagi ( sorry papa  =P )

hari ni ade wat party sket kat kelas ( save bajet sket ), sempena besday sorang budak comel ni...
byk pic ambik tp card reader ilang, nanti jejak kaseh ngn benda tu sy upload la yeh!

party td mmg sempoi jelah, dgn semua sponsor duit n energy. buat ala kadar je tp mantap la.
n tibe2 ade mamat sorang ni g kat tepi besday girl nak mkn kek.. pdhal kami dah tahu yg dia nk p sapu krim kat muka besday girl tu!!

xreti tipu tol mamat tu, mana tidaknya nampak sgt jari dia tu berjaga2 nak cuit krim. last2 dia yg kene hentam ngn krim tu. habis semua kene nasib baik la x main simbah2 air or tepung!!

teringat mase kat hostel, besday girl/boy msti pakai mask telur jam 12 tepat. n si besday g/b msti berdebar nk mnntikan saat 12 mlm. yg si kwn pulak x sbr2 nk lempar telur..

bila ade yg buat bacaan Yassin mlm tu untk besday g/b , mula la yg lain buat muka pelik. pdhal tu lg elok kot =D


k la kak si besday girl, diharap umurmu dipanjangkan dan diberkati serta diredhai selalu... =)

p/s : sy punya party nt bulan puasa... ='(



peeewittt - Amani

2 comments:

Nadhirah-chan said...

amboi meriahnya . hahaha saya takde pengalaman kena baling telur .

:::: Amani :::: said...

haha... elok xde dari ade. bila kena baling bkn stakat telur tapi tepung. sah2 dh baju rosak,rambut teruk n muka tegang sbb mask telur. :)

tp kenangan tu cam best la bila dah lame n tringat balik ..