CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 10 March 2011

Suka-suki

assalamualaikum....

n3 kali ni Amani nak kongsi apa yg Amani suka pakai, tapi Amani ni selekah je lah..





Amani mmg suka sgt cardigan,bermacam kaler ade so sambar je kalau nk match dgn mana2 baju. selalunya Amani akn pakai cardigan ni klw Amani pakai shirt lengan pendek. mls pakai inner so ni la Amani guna.. :)








ok klw ke kelas mmg Amani ambik jeans la. Amani suka straight-cut dan x suka boot-cut,nth la kenape...






ni pulak seluar ala Jasmine..alaa Jasmine dlm cite Aladdin tu la..ni pun Amani suka pakai. byk lagi seluar Aladdin ni,tapi yang ni Amani x pakai untuk keluar la. just dipakai masa kat rumah. yg penting,seluar ni selesa.. :) bg Amani,seluar ni x sesuai untuk yg "plump"












ni antara blouse yg Amani suka sgt pakai. yg penting selesa bkn harga ye..









ni bengkung ye kpd sesiapa yg xknl... Amani mmg suka pakai bengkung,rasa selesa je perut. bila makan, xde la Amani main suap je... yg ni blh membentuk badan ye kpd cik kak pembaca semua :)















selalunya Amani jarang pakai high-heels dan kasut bertutup kecuali ada interview dan presentation or marketing...  kebanyakkan Amani akan plh selipar flat la,kaki pun x sakit kan?




p/s: tu jelah yg Amani nk kongsi.. :)

3 comments:

Lina Adryana said...

COMELNyeeeeerrrrrr!!

:::: Amani :::: said...

ape yg comelnye?

lynnda ollala said...

sukanya sluar aladdin tu..hehe